طرز تهیه خورش فسنجون ملس
مواد لازم:
oOoOo روش تهیه غذا در ادامه مطلب oOoOo
روش تهیه:
مرغ را با پیاز رنده شده تفت میدهیم تا حدی که رنگ مرغ سفید شود، سپس در تابهای جداگانه رب انار، رب گوجهفرنگی و گردوی سابیده شده را تفت داده تا بوی خامی آن گرفته شود. بعد مواد به دست آمده را به مرغ اضافه کرده و یک لیتر آب سرد را به آن اضافه میکنیم و روی حرارت به مدت یک ساعت میگذاریم. بعد از مدتی مرغ را از مواد جدا کرده و مواد را میگذاریم به مدت ۴ ساعت بجوشد.
فوت آشپزی:
حتما آب سرد را به مواد اضافه کنید تا گردو بتواند روغن بیندازد.